Főoldal Vendéglátás és szállodaipar

Vendéglátóipar és szállodaipar

Íz és tápanyagok megőrzése? Előre elkészítve és szükség esetén gyorsan tálalható? Puha és szaftos? Akár egyszerű, friss ételekről, akár ínyenc fogásokról van szó – csomagolási megoldásaink kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyekkel lépést tarthat a konyha tempójával, valamint biztosíthatja termékeinek frissességét, minőségét és hosszú eltarthatóságát.

Kisvállalkozások, közepes méretű cégek és nagy ipari vállalkozások számára egyaránt kínálunk megoldásokat az élelmiszerek csomagolásához.

VC999® Puha és lédús? Élelmiszerek csomagolása a vendéglátóiparban

Íz és tápanyagok megőrzése? Előre elkészítve és szükség esetén gyorsan tálalható? Puha és szaftos? Akár egyszerű, friss ételekről, akár ínyenc fogásokról van szó – csomagolási megoldásaink kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyekkel lépést tarthat a konyha tempójával, valamint biztosíthatja termékeinek frissességét, minőségét és hosszú eltarthatóságát.

Kisvállalkozások, közepes méretű cégek és nagy ipari vállalkozások számára egyaránt kínálunk megoldásokat az élelmiszerek csomagolásához.

Változatos: élelmiszerek csomagolása a vendéglátóiparban és a szállodaiparban

Ételeit és feleslegeit kíméletesen csomagoljuk, hogy frissességüket, maximális eltarthatóságukat és állandó minőségüket biztosítsuk.

  • Tökéletesen vákuumozott termékek
    Jó oxigén- és nedvességáteresztő képesség, ízvédelem és kiváló lezárás – az íz és a tápanyagok megőrzése.
  • Készen áll a további feldolgozásra
    A vákuumcsomagolt élelmiszerek tökéletesen alkalmasak sous vide főzéshez – egy olyan technikához, amely állandó, első osztályú eredményeket biztosít.
  • Jelentősen hosszabb eltarthatóság és természetes színmegtartás újragázosítással (MAP)
  • Előkészítés és tervezés
    Az alapanyagok vagy ételek előre elkészíthetők és szükség esetén gyorsan felhasználhatók, így optimalizálva a konyhai munkafolyamatokat.
  • Költségmegtakarítás
    Jelentős költségmegtakarítás érhető el az élelmiszer-pazarlás csökkentésével és a nagyobb mennyiségek tárolásának lehetőségével.
  • Akár 40%-kal kevesebb műanyagot tartalmazó csomagolóanyag, R-PET vagy monomateriális anyagok a jobb újrahasznosítás érdekében.
  • A legkülönbözőbb barrier tulajdonságokkal és hőmérsékleti ellenállással rendelkező fóliák számos szélességben és vastagságban. A hőformázott termékek mind az ügyfél, mind a termék igényeinek megfelelőek. Karton alapfólia is lehetséges.

VC999® Alkalmazási példák

Termékek csomagolása a vendéglátóipar és a szállodaipar számára!

Csomagológépek – vendéglátóipari konyha:

Egy csipetnyi ínyencség

Egy csodálatos vidéki étterem, központi elhelyezkedéssel, kilátással a tipikus dombos Appenzell-tájra. Az éttermet egyszerű, friss konyhája jellemzi, egy csipetnyi ínyencséggel, valamint barátságos, kedves és hozzáértő kiszolgálással. Éttermi vállalkozás szenvedéllyel. Ahol a vendégnek mindig igaza van.

Ügyfél véleménye: „Gyorsan, megbízhatóan és professzionálisan csomagolva zsákokba. Így minden puha és szaftos marad. Ideális előkészítés a sous vide főzéshez.”

Főnök és séf

Csomagológépek – vendéglátóipari konyha:

Egy csipetnyi ínyencség

Egy csodálatos vidéki étterem, központi elhelyezkedéssel, kilátással a tipikus dombos Appenzell-tájra. Az éttermet egyszerű, friss konyhája jellemzi, egy csipetnyi ínyencséggel, valamint barátságos, kedves és hozzáértő kiszolgálással. Éttermi vállalkozás szenvedéllyel. Ahol a vendégnek mindig igaza van.

Ügyfél véleménye: „Gyorsan, megbízhatóan és professzionálisan csomagolva zsákokba. Így minden puha és szaftos marad. Ideális előkészítés a sous vide főzéshez.”

Főnök és séf

VC999® Csomagológépek

Minden termékhez a megfelelő gép. Csomagológépeinkkel hatékonyan elérheti céljait.

Ajánlásaink a vendéglátóiparban és a szállodaiparban használt termékek csomagolásához: